Novetats

GALERIA D'IMATGES COTPC 2020

03-11-2020

Ja està penjat l'àlbum fotogràfic d'aquest 2n Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana. El podeu veure en aquest mateix web al menú "Sobre el congrés".

HEU VIST LA INFOGRAFIA D'OCELLS MARINS PUBLICADA PEL TERMCAT ARRAN DEL CONGRÉS?

18-10-2020

Us passem els enllaços, tant de la notícia de la publicació de la infografia (https://www.termcat.cat/ca/actualitat/noticies/els-ocells-marins-volen-una-nova-infografia-del-termcat) com l'accés directe a aquesta preciós i interessant material interactiu: https://www.termcat.cat/ca/recursos/productes-multimedia/ocells-marins-tresor-perill .


PROGRAMA COTPC 2020

29-09-2020

Ja tenim el programa definitiu del 2n COTPC. El podeu consultar a l'apartat "Programa" d'aquesta mateixa pàgina web.

PLACES EXHAURIDES, OBRIM LLISTA D'ESPERA

25-08-2020

L'èxit de la convocatòria, combinat amb l'evolució de la situació sanitària, ens porta a haver de tancar les inscripcions al COTPC 2020. És prioritat de l'organització garantir la seguretat dels i les assistents i el compliment de la normativa, per la qual cosa anunciem que les places estan exhaurides i que hem obert llista d'espera. Tota la informació en aquesta mateixa pàgina, al menú d'inscripcions.

TANCAT EL TERMINI PER PRESENTAR CONTRIBUCIONS

20-08-2020

El passat 17 d'agost va quedar tancat definitivament el formulari de contribucions del congrés. Els terminis s'han adaptat a les circumstàncies i a les necessitats de la gran quantitat de persones que han enviat les seves propostes, més de 80. El comitè científic ja està valorant tots els resums i n'ha destacat el bon nivell del conjunt. D'aquí en sortirà el programa del COTPC 2020, que estarà penjat al web en el moment que sigui defintiu.

NOU TERMINI PER PRESENTAR CONTRIBUCIONS

20-07-2020

Ampliat el termini per presentar contribucions.

Nova data: 10 d'agost.

Més informació a https://cotpc.org/abstracts

MÉS CONTRIBUCIONS PER PERSONA INSCRITA

20-07-2020

Ampliada l’opció de presentació de contribucions per a cada persona que hagi formalitzat la inscripció. Cada alta com a participant en el congrés dona dret a fer tres propostes: una web i les altres dues orals, pòsters o oral i pòster. 

Més informació a https://cotpc.org/abstracts

RETORN DE LA QUOTA D’INSCRIPCIÓ EN CAS DE SUSPENSIÓ

20-07-2020

Si el congrés s'ha d'ajornar per causes de força major, es retornarà el 100% de l'import d’inscripció o es validarà per a les noves dates de celebració. L'organització informarà a totes les persones inscrites perquè puguin prendre una decisió al respecte. Alhora, s’allarga el termini per a les cancel·lacions per motius personals no justificables, que passa a ser el 10 d’agost, també.